Διαγνωστικές εξετάσεις και Πρόληψη

Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία. Γιατί, αν καλλιεργήσουμε την κουλτούρα της πρόληψης, θα υπάρξει μείωση σε χρόνια πάσχοντες ασθενείς και οι άνθρωποι με μακροχρόνια νοσήματα θα έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής αναζητώντας σε πρώιμο στάδιο ιατρική βοήθεια. Στην πράξη, η πρόληψη περνάει μέσα από την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, δηλαδή τα διαγνωστικά κέντρα και τις ιατρικές επισκέψεις.

Ένα πρόγραμμα διαγνωστικών εξετάσεων παρέχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε διαγνωστικές εξετάσεις σε συμβεβλημένα κέντρα χωρίς ανησυχία για το κόστος ή την αναμονή.

Για την πραγματοποίηση της  διαγνωστικής εξέτασης  χρειάζεται να υπάρχει παραπεμπτικό από γιατρό συναφούς ειδικότητας στο οποίο να περιγράφει το σύμπτωμα και την απαιτούμενη διαγνωστική εξέταση.

Καλύπτονται εξετάσεις  τις οποίες χρειάζεται ένας άνθρωπος να πραγματοποιήσει είτε λόγω ασθένειας είτε λόγω ατυχήματος.

Μπορείτε να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο ξέγνοιαστη, προλαμβάνοντας κινδύνους για την υγεία σας και της οικογένειάς σας.   

– Πραγματοποιείτε δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις έως €700 ή €2.000 ή Απεριόριστα ανάλογα με το πακέτο ασφάλισης που θα επιλέξετε
– Κάνετε δωρεάν checkup κάθε χρόνο
– Κάνετε Προγεννητικό έλεγχο
– Καλύπτεστε συμπληρωματικά με άλλους φορείς
– Να καλύψετε το κόστος διαγνωστικών εξετάσεων και για σοβαρές προϋπάρχουσες παθήσεις μέσω  ειδικού προγράμματος διαγνωστικών εξετάσεων

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ