Σχετικά με εμένα

Γεννήθηκα τον Απρίλιο του 1981 στο Δοξάτο Δράμας.

Το 2010 πιστοποιήθηκα με τις εξετάσεις ασφαλιστικού διαμεσολαβητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Έχω λάβει πιστοποιήσεις από την LIMRA, η οποία αποτελεί τον μεγαλύτερο οργανισμό στον κλάδο των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Επίσης είμαι πιστοποιημένος σύμβουλος διαχείρισης ασφαλίσιμων κινδύνων.

Η επιλογή μου να ασχοληθώ με τον ασφαλιστικό κλάδο ήταν συνειδητή, διότι έχω ως πρωταρχικές αξίες την προσφορά και την βοήθεια προς τον άνθρωπο. Ταυτόχρονα διαπίστωσα ότι ο κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης μπορεί να προσφέρει λύσεις σε πραγματικές ανάγκες του ανθρώπου εξασφαλίζοντάς του οικονομική σταθερότητα.

Από το 2010 ανήκω στο αποκλειστικό  δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και τα τελευταία δύο χρόνια ως συντονιστής ασφαλιστικών συμβούλων.

Τι είναι ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος;

Ασφαλιστικός Σύμβουλος ορίζεται ο επαγγελματίας ο οποίος ειδικεύεται στην παροχή βοήθειας σε επιχειρήσεις ή ατομικά, έτσι ώστε να εκτιμηθεί η ασφαλιστική ανάγκη και κατόπιν να δημιουργήσει το ασφαλιστικό σχέδιο για την κάλυψη αυτών των αναγκών.